Huidige expositie
Over de galerie
Volgende expositie

Nieuws
Spaanse Lente                                


Galerie Wies Willemsen presenteert vier jonge Spaanse kunstenaars in samenspraak met de Neilson Gallery gevestigd in Andalucië, Zuid Spanje van 25 maart t/m 17 juni. De vier vrouwen, geboren in de 70er jaren hebben een interessante geschiedenis. Hun werk varieert van groepsperformance, schilderen, video en andere projecten. In de "Spaanse Lente" laten ze hun nieuwste werk zien, met de heldere, frisse
visie van de Zuid Spaanse zon.


Ana Lorente
lid van de groep "Manglar" laat figuratief, kleurrijk werk zien over het leven in de grote stad. "Ik zoek naar plaatsen waar mensen zijn, zonder dat ze er zijn. Waar fysiek, maar geen sociaal contact is, waar mensen zijn verdwaald in hun eigen leven"

Montse Caraballo
oprichtster van de groep en het blad "Blitz", exposeert een deel van de serie "Microworlds", een gefragmenteerde puzzel van verschillende stukjes waarbij we in een landschap van signalen komen. Echte en fantasiefiguren en symbolische dieren (een constant thema in haar werk). Een doolhof van illustratieve grappige plaatjes die een ontwikkelde, artistieke rijpheid laten zien.

Maria Jose Gallardo
is voortdurend bezig dieper in haar artistieke onderbewustzijn te graven, gebruikmakend van karakteristieke onderwerpen. Als een grote fan van strips, geeft deze jonge kunstenaar een nieuwe draai aan haar visie op het vrouwelijk universum. Zo ontwikkelt ze haar eigen, persoonlijke mythologieën, gecamoufleerd door haar eigen symbolen laat ze een heel persoonlijk werk zien, vol kracht en emotie. Amuserend, cynisch, tragisch omgeven door glamour, waarvan het plot net zo belangrijk, of zelfs belangrijker is dan het verhaal.
Niemand kan onverschillig blijven voor deze fascinerende, bijna barokke schilderijen.

De series van Rocio Arregui
"oefeningen in stijl" bestaan uit een spel gebaseerd op zijde prints overdekt met verf. Zij speelt met herkenbare vormen van bekende schilderwerken, vat ze samen en brengt ze weer terug naar een nieuw schilderij. De series spelen met hun eigen titel, nodigen de kijker uit om mee te doen en een reflectie te geven die weer deel van het werk wordt.

Copyright 2008 The Website Story

Lente 2007
Home   
Kunstenaars   
Workshops   
Publicaties   
Contact
Links
Exposities 2016 Exposities 2015 Exposities 2014 Exposities 2013 Exposities 2012 Exposities 2011 Exposities 2010 Exposities 2009 Exposities 2008 Exposities 2007 Exposities 2006
Stock
Vorige exposities